Dr. Meral Kılıçözlü Anaokulu

WEB https://meralkilicozlu.meb.k12.tr
Adres : AHİEVRAN MAH. 695. SK. DR. MERAL KILICOZU ANAOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / KIRŞEHİR
VİZYON : Okulöncesi Eğitimde; koşulsuz sevgi ile beklentilerin hep önünde, kalitesi ile örnek gösterilen lider bir kurum olmak.
MİSYON : Çocuklarımızın fiziksel,duygusal,sosyal,zihinsel gelişimlerine destek olmak; yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak,onlara sevgi,saygı,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak.Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen,milli ve ahlaki değerlere bağlı,kendine güvenen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,çağdaş düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak.çocuklarımızın çağdaş uygarlığın yaratıcı,yapıcı,seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde,anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla,pozitif enerjiyle okulöncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.
BAŞARILAR : E twining ulusal ve Avrupa kalite etiketi

Saatler : Sabahçı Gruplar : 08:00-13:00 Öğlenci Gruplar : 13:00-18:00
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gazlı ısınama
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Yaya veya araçla
Yerleşim Yeri : Şehir merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3km
Kontenjan Bilgileri : Kayıtlı 317 öğrenci bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Alan Gezileri,Tiyatro-sinema vb etkinlikler,gösteriler.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E twinning Avrupa Kalite Etiketi,ulusal kalite etiketi